stroški pošiljanja & amp; Časi dostave

slušni aparat vam brezplačno pošljete v Evropi. Dodatki in baterije slušnega aparata so tudi brez pošiljanja iz vrednosti naročila najmanj 49 € (99 € zunaj Nemčije in 149 € v Švici). Stroški pošiljanja v višini 4,90 EUR (9,90 EUR zunaj Nemčije) veljajo pod vrednostjo naročila v višini 49 €.

Znotraj EU pošiljamo pakete s svojim pošiljateljem DHL. Takoj, ko je naš paket izročen našemu partnerju, boste od nas prejeli potrditev dostave po e -pošti. V e -poštnem sporočilu je vaša številka pošiljke (ID) in povezava, s katero lahko spremljate naročilo.

Tu je sledenje dhl & gt; & gt;

Naročila za naše mednarodne stranke (zunaj EU) pošlje DHL Express storitev, tako da vaš paket prispe v 2-5 dneh (zaradi trenutnih težav do poroda se lahko nekateri izdelki pojavijo v daljših dobavnih obdobjih).

Za naročila v tretji državi prikazujemo DDV/KANEL na računu.

časi dostave

V bistvu razlikujemo med slušnimi aparati in dodatki ali rezervnimi deli. Za slušni aparat je čas dostave trenutno približno 14-21 dni, odvisno od proizvajalca in zdravstvenega zavarovanja. V primeru dodatkov in rezervnih delov čas dostave znaša približno 2-4 delovne dni. Če pa želenega predmeta ni na zalogi, lahko to poveča čas dostave na približno 7-10 delovnih dni.

Natančen čas dostave slušnih aparatov je odvisen tudi od tega, ali so zakonito ali zasebno zavarovani. Naša podpora strankam bo z veseljem to natančneje razložila. To lahko dosežete na 49 3080 6040 (Nemčija), +43 720 816056 (Avstrija) ali +41 43508 46 42 (Švica).

Kako dobite račun?

Račun za vaše naročilo bo vključen v vaš paket. Če računa ne najdete več, se obrnite na našo storitev za stranke na service@mysecontear.de . Z veseljem vam bomo poslali račun po e -pošti.