MyseCandear Audiology Group GmbH

Regensburger Straße 5

10777 Berlin

Kontakt:

Telefon: +49 (0) 30 3080 6040

E -pošta: hallo@mysecondear.de

Internet: www.mysecondear.de

Management:

Niklas Spichalsky, Julian Alexander Stechert

Vpisan na okrožnem sodišču v Berlin-Charlottenburgu, registrska številka: HRB 213510 B

IK številka: 321104688

Odgovorni akustični slušni aparat:

Dario Krings (akustik za slušni aparat)

Naziv delovnega mesta "

Član berlinske obrtne zbornice, članska številka: 0136335

https://www.hwk-berlin.de/

Odgovoren za svojo vsebino

MyseCandear Audiology Group GmbH v skladu s § 55 RSTV & amp; § 5 TMG: Julian Stechert

Podatki o banki:

MyseCandear Audiology Group GmbH

banka: Olinda podružnica Nemčija

iban: DE23 1001 0123 9376 4513 92

bic: qtodeb2xxx

DDV ID: DE327944695

Upoštevajte naslednje zakonite obvezne informacije: Komisija EU upravlja platformo za spletno reševanje sporov. To je mogoče doseči pod ec.europa.eu/consumers/odr/ >

Skupina Audiology Mysecondear GmbH ni odgovorna za vsebino spletnih strani, ki jih dosega povezava in jih ni ustvarila Mysecondear Audiology Group GmbH. Kot ponudnica vsebin je odgovorna za splošne zakone za vašo vsebino, ki jo ima pripravljena za uporabo. Med temi vsebini je treba razlikovati, ki se nanaša na vsebino, ki jo nudijo drugi ponudniki. Z zunanjo povezavo ima skupina Audiology Mysecondear Audiology GmbH "tujo vsebino" pripravljena za uporabo. Za to tujo vsebino je odgovoren le, če ima pozitivno znanje o njih (tj. Tudi za nezakonito ali kaznovalno vsebino) in je tehnično mogoče in smiselno preprečiti njihovo uporabo.

V primeru zunanjih povezav in povezanih navzkrižnih referenc je vedno "živa" (dinamična) referenca Odgovornost s tem; to ni bilo tako. Po zakonu ni dolžan nenehno preverjati vsebine, na katero se v svoji ponudbi sklicuje na spremembe, ki bi lahko upravičile odgovornost. Šele ko jo navedejo ali opozarjajo dejstvo, da konkretna ponudba, ki ji je zagotovila zunanjo povezavo, sproži civilno ali kazensko odgovornost, bo odstranila sklicevanje na to ponudbo, kolikor je tehnično mogoče in razumno.