Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

slušni aparati in slušalke - je to mogoče?

Slušalke so nepogrešljive od življenja velike večine. Toda kaj se zgodi, če je odločena šibkost sluha in je predpisana nošenje slušnega aparata? Ni vam treba, ne da bi poslušali glasbo. V tem članku lahko ugotovite, kakšne možnosti nastanejo za nošenje slušnih aparatov in slušalk

slušalke za uporabniki slušnega aparata: Ali lahko nosite slušalke s slušnim aparatom?

Vprašanje, ali je mogoče slušalke nositi kljub slušnim aparatom, je treba gledati na diferenciran način. Če nosite ido sluh, je iskanje slušalk razmeroma enostavno . Ne glede na to, ali so IIC, CIC ali klasični IDO-običajno vsi ti modeli na slušalkah ali čez na koncu. .

& lt; ü & gt; v primeru hdo ali ric slušne naprave so najbolj primerne pretirane slušalke. za ric in rite modeli Ali bi bilo treba doseči posebej velike slušalke, saj bi lahko slušalke moteče, če se ne bi popolnoma prilegale mikrofona. Ker bi slušni aparati potencialno absorbirali zunanji hrup. Prav tako ga je treba plačati za zadostno odstranitev mikrofona slušnega aparata iz zvočnika slušalk, da se izognete kakršne koli povratne informacije.

Na koncu je priporočljivo preizkusiti različne slušalke glede na njihove posamezne preference . Torej lahko iskanje traja nekaj časa in oteži, odvisno od modela.

slušni aparati se uporabljajo kot slušalke

Če želite zaobiti iskanje slušalk, lahko tudi zavestno izberete sodobni slušni aparat s funkcijo Bluetooth in Streaming . Ti slušni aparati lahko med drugim uporabite kot zamenjava slušalk , včasih pa ponujajo ločene glasbene programe, v katerih lahko izpopolnite svojo izkušnjo poslušanja. Tako prihranite nakup dodatnih slušalk in uživate v glasbi, podcastu in navigaciji neposredno prek izhoda vašega slušnega aparata.

slušalke s funkcijo slušnega aparata

Vedno znova slišite obratni zaključek, da se slušalke lahko uporabijo kot slušni aparat in tako prevzamejo funkcije obeh naprav. Apple ima zlasti razmeroma široko paleto uporabnih funkcij, ko gre za slušne funkcije. Medicinski slušni aparat ne nadomešča slušalk . Več o uporabi AirPods lahko izveste kot nadomestitev slušnega aparata tukaj .