Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

Interton slušni aparati

Družba, imenovana Interton, obstaja že več kot 60 let. Podjetje je bilo ustanovljeno v Kölnu v Nemčiji. Danes podjetje pripada danski skupini GN. Cilj je ustvariti poceni, na drugi strani, da ustvarijo funkcionalne slušne aparate. Človek bi moral biti sposoben spet slišati na nezapleten način in nadomestiti izgube sluha. Slušne aparate prodaja Interton v več kot 70 državah po vsem svetu.

Če želite kljub izgubi sluha aktivno sodelovati v akciji, bi morali upoštevati dober slušni aparat. Tehnični razvoj je v zadnjih letih močno napredoval. Stanovanje postaja vse manjše, vendar sodobni slušni aparati zasijejo z najnovejšo digitalno tehnologijo in zmogljivostjo.

Družba Interton

Leta 1962 sta podjetje Interton ustanovil Hans Herbert Türk in Helmuth J. Türk v nemškem mestu Köln. Interton je del danske skupine GN le od leta 2005. Cilj podjetja je ljudem s slušnimi težavami omogočiti boljše življenje z "bistvenim sluhom".

Poudarek je na:

  • Razmerje med cenovno uspešnostjo
  • Preprosta operacija
  • Kompaktnost
  • Udobje
  • Jezikovno razumljivost

Te naprave prodaja Intertone v več kot 70 državah po vsem svetu.

Najnovejši intertonski slušni aparati

Interton Move

Intertonski premik od GN-Hearding je optimalno prilagojen aktivnemu življenjskemu slogu in ponuja brezžično povezljivost, dolg akumulatorski rok do trideset ur in neposredno pretakanje. Z različnimi dizajni Interton Move zajema vse vrste izgube sluha.

Poudarek je na kristalno okrepitvi akustičnih signalov in jezika v glasnih okoljih - navsezadnje želite aktivno sodelovati v razpravah tudi v starosti. Lahko samozavestno skrijete motnje in vetrne hrupe, Interton premikanje pametno duši hrup, ne da bi se situacija umetno pojavila. Ergonomski dizajn in robustnost omogočata, da se Interton premakne popolnega spremljevalca v vsakdanjem življenju.

Močna računalniška moč

Tako, da vam lahko Interton poteza kadar koli ponudi popolno zvočno izkušnjo, so naprave opremljene s hitro izračunajočim čipom. To analizira situacijo za vas in samodejno prilagodi vaš slušni aparat.

Takoj pripravljen za uporabo

S samo tri ure nalaganja vam je slušni aparat takoj na voljo s popolno zmogljivostjo. Slušni aparati induktivno zaračunavajo v zagotovljeni polnilni postaji. Priključite slušni aparat s pametnim telefonom in uživajte v glasbi, podcasti ali TV tonu z neposrednim pretakanjem. Pametni telefon lahko uporabite tudi kot daljinski upravljalnik za naprave in diskretno prilagodite glasnost ali izvedete spremembe programa.

Interton Ready

alt

Interton Ready je narejen za iPhone in zajema vse oblike izgube sluha. Na voljo je v štirih stopnjah zmogljivosti in v oblikovanju RIC, HDO, CIC, ITE in ITC. Majhni in diskretni slušni aparati so specializirani za pogovore v glasnih okoljih in sestavljeni iz nanobičnega materiala, prijaznega na koži.

Izkoristite tudi možnosti neposrednega pretakanja za podcast, glasbo in klice. Program glasnosti in sluha, nastavite vas, da ste se sprostili prek pametnega telefona, ne da bi kdo opazil, da lahko ravnate s slušnim aparatom. Tudi vaš pametni telefon vas podpira, če ne najdete slušnih aparatov. Iskalec slušnega aparata vam pokaže trenutno lokacijo vaših naprav.

Zahvaljujoč močnemu dizajnu vas slušni aparat dolgoročno spremlja. GN Tehnologija vam zagotavlja visoko kakovost pri proizvodnji naprav.

Poslušajte individualno z definiranimi programi sluha

Interton Ready vam ponuja priložnost za nastavitev osebnih programov sluha na primer za glasbo. To vam daje Interton Ready kakovosti zvoka in zvoka, ki je popolnoma prilagojena vašim potrebam.

Hrup filtrira naprave in jezik je zanje okrepljen. Program sluha lahko izberete sami ali uporabite inteligentni samodejni avtomat svojih naprav. Nato se vaš slušni aparat prilagodi ustrezni situaciji brez vašega posredovanja. Kot rezultat, lahko aktivno sodelujete v pogovoru v glasnih okoljih.

Ravni in razlike v tehnologiji od intertonskih slušnih aparatov

Večina Intertonskih izdelkov ima skupno štiri stopnje zmogljivosti. Te se nanašajo tudi na ceno slušnih aparatov. V Intertonu je najvišja tehnološka raven s številko 6. Če imate visoke standarde ali vzdržujete aktiven življenjski slog, je šest tehnološka raven še posebej primerna za slušni aparat iz Intertone.

V nasprotnem primeru imate tudi možnost, da se odločite za srednjo tehnologijo tri in štiri, na voljo pa so tudi takšni medborni slušni aparati. Če imate značilne slušne situacije, ki so predvidljive in so zahteve v vašem vsakdanjem življenju preproste, je lahko tehnologija štiri ali tri.

Najpreprostejša tehnološka raven za intertonske slušne aparate se nanaša na raven tehnologije s številko 2. Ta raven je primerna za razprave majhnih skupin v mirnem okolju, razpravam ena na ena in podporniki, ki so manj socialno aktivni. Seveda lahko z njim naredite tudi dober televizor.

Aplikacija za slušni aparat Interton & amp; Dodatki

Slušni aparati iz Intertona ponujajo dodatne funkcije z dodatki, ki jih ponuja proizvajalec. Osrednje funkcije slušnih pripomočkov je mogoče nadzorovati s pomočjo intertone aplikacije.

  • Interton Sound App - Izgubljeni slušni aparati lahko najdete z aplikacijo Interton Sound. Poleg tega se brezžične povezave s televizijo ali I-PoD nadzirajo z aplikacijo Interton Sound. Aplikacija ponuja tudi možnost shranjevanja nastavitev osebnega sluha. Slušni aparati so narejeni za iphone in omogočajo neposredno pretakanje z napravami Apple in dodatnimi funkcijami pri uporabi z napravo Apple.
  • TV Streamer 2 - TV Streamer 2 služi za pretakanje televizijskega tona neposredno v slušne aparate. Možne so tudi povezave s stereo sistemi ali računalniki.
  • Multi MIC - Multi MIC podpira ojačitev v pogovorih od daleč ali pa se lahko uporablja kot mikrofon tabele.
  • Telefonski posnetek 2 - Telefonski posnetek 2 prenaša glasbo in pokliče ton v slušne aparate. To je mogoče nadzorovati prek zvočne aplikacije.
  • daljinski upravljalnik 2 - Remote Control 2 ponuja hiter način za nadzor osnovnih funkcij slušnih aparatov. To omogoča, da se nastavite in programe nastavite in obveščajo o statusu polnjenja. Poleg tega lahko daljinski upravljalnik priključimo z multi-mic.