Im Ohr Hörgeräte mit Akku | MySecondEar

v ušesnih slušnih aparati z baterijo

v ušesnih slušnih aparati z baterijo so priročna in udobna možnost za ljudi, ki potrebujejo slušni aparat. V preteklosti je bilo treba slušne aparate redno obtožiti baterij, kar bi lahko bilo dolgotrajno in čas, ki bi jih bilo mogoče začasno. Danes pa so v ušesu slušni aparati, ki delujejo z polnilno baterijo.

v ušesnih slušnih aparati z baterijskimi modeli

  • Starkey Livio : Starkey Livio, ki je bil objavljen leta 2018, je bil prvi v slušnem aparatu Ear, ki je bil baterijski pogon. S tem je Starkey prinesla pomemben napredek pri tehnologiji slušnega aparata.
  • Starkey Evolv ai : Z Evolv AI si Starkey želi narediti dobro sluh še bolj brez napora. To je treba uresničiti predvsem s povečanjem avtomatizacije. Naprava je na voljo v številnih različicah, kot različica baterije ali baterije in v petih različnih tehničnih ravneh.
  • odmevni po meri : ime imena je ime za odmevni po meri: elegantni slušni aparati v oblikovanju ušesnih ušes ki je ustvarjen edinstven profil sluha.
  • signa aktivna : Signia si je postavila nalogo, da strankam, ki vzdržujejo aktiven življenjski slog, zagotavljajo aktivno. Aktivni je še posebej primeren za lahke do srednje izgube sluha.
  • signia insio sekira : pri sipia insio naboj & amp; GO AX je kompaktno vgrajen slušni aparat IDO, ki je narejen za vaše uho. V tem primeru pa velikost ne pomeni, da so bili v tehnični opremi narejeni rezi.

Ena izmed velikih prednosti slušnih aparatov z baterijo v ušesu je, da so priročne in nezapletene. Ni vam treba skrbeti za nakup ali menjavo baterij, ker lahko baterijo preprosto napolnite s polnilno postajo.

Pomembno pa je opozoriti, da so slušni aparati z baterijo običajno nekoliko dražji od slušnih aparatov z baterijami. Če se odločite za slušni aparat z baterijo, se prepričajte, da ga redno napolnite. Na ta način lahko zagotovite, da je vaš slušni aparat vedno pripravljen za uporabo, ko ga potrebujete.

Obstaja veliko različnih blagovnih znamk in modelov slušnih aparatov z baterijo na trgu in težko se je pravilno odločiti. Zato je pomembno, da dobite nasvete od akustika za slušni aparat, ki vam lahko pomaga izbrati slušni aparat, ki ustreza vašim potrebam in vašemu življenjskemu slogu.

Akustik za slušni aparat vam lahko pomaga tudi pri prilagoditvi in ​​vzdrževanju slušnega apara, tako da dolgo dobro deluje. Pomembno je, da redno preverjate slušni aparat, ki ga je strokovnjak za zagotovitev, da je vedno optimalno in da niso potrebna popravila.

Na splošno so slušni aparati z baterijo priročna in udobna možnost za ljudi, ki potrebujejo slušni aparat. Ponujajo številne prednosti pred slušnimi aparati z baterijami in vam lahko pomagajo, da v celoti v celoti sodelujete v življenju. Če izberete slušni aparat z baterijo, bi morali pridobiti nasvet pri akustični akustiki in redno preverjajte slušni aparat, da se zagotovi, da vedno dobro deluje.