Online-Hörtest: Jetzt kostenlos Ihr Gehör testen

test MyseCondear-online-Listen

Izguba sluha prevzame različne dimenzije, ki lahko privedejo do omejitev v vsakdanjem sluhu na fizične, družbene ali celo psihološke posledice. Da bi preprečili, da bi bile posledice daleč dosežene posledice, je bistveno zgodnje odkrivanje škode na sluhu. Če sumite na zmanjšanje učinkovitosti sluha, lahko brezplačni test sluha od doma ustvari pojasnilo.

Slišite zdaj, ki se začne & gt;

Kaj je spletni seznam spletnih strani?

Spletni seznam spletnih strani je časovno učinkovita različica preskusa sluha, ki v nekaj minutah zagotavlja oceno uspešnosti sluha. Cilj je zgodaj prepoznati izgubo sluha in sprejeti ustrezne ukrepe. Izvedba je za vas popolnoma brezplačna na mysecondear in jo lahko v nekaj minutah udobno vodite skozi dom. Pomembno je, da samo-izvedeni test ne nadomešča poklicni pregled s strani strokovnjaka za oskrbo sluha ali ušesa, nosu in grla. Namesto tega omogoča prvotno oceno verjetnosti poškodbe sluha.

Kaj potrebujem za spletni seznam spletnih strani?

  • prenosnik, računalnik, tablični računalnik ali pametni telefon
  • Slušalke (priporočeno)
  • Tiho okolje

Kako test sluha poteka v spletu?

Sprva vas vodijo z nastavitvijo ustreznega obsega, tako da test postane smiseln. Nato se začne testni del, ki igra zvočne frekvence v različnih zvezkih.

Če želite povečati natančnost rezultata, morate po možnosti izvesti preskus sluha s slušalkami. Če obstaja sum na enostransko okvaro sluha, se lahko izvede tudi enostransko izvajanje s slušalkami v ušesu.

Kaj se zgodi po testu spletnega seznama?

Končno bo rezultat vašega brezplačnega spletnega testa seznama obveščen po e -pošti. Imate možnost rezerviranja sestanka za posvetovanje, ki ni vezan, pri enem od naših strokovnjakov za oskrbo. V primeru rezultata, ki govori o okvari sluha, bi morali vedno iti k zdravniku za ušes, nos in grlo ali se neposredno dogovoriti v podružnici mysecondear-, da dobite strokovni test sluha. Samo tukaj je mogoče natančno določiti vašo zaslišanje in na koncu podrobne nasvete o možnih rešitvah.

Slišite zdaj, ki se začne & gt;