Hörgeräte Versicherung mit MySecondEar!

Zavarovanje slušnega aparata od Mysecondear

Ali pomanjkanje oskrbe, zunanje škode, tatvine ali izgube - vaš slušni aparat so izpostavljeni številnim nevarnostim, ki niso vedno samoumerjene. Da se izognete pojavu stroškov popravila, lahko vzamete zavarovanje slušnega apara, ki vam omogoča popolno svobodo skrbi v vsakdanjem življenju ali med potovanjem!

Izračunajte tarife & gt;

zavarovanje in garancija slušnega apara: razlika

Zagotovo se boste spraševali, zakaj bi morali vzeti zavarovanje, če imate garancijo za slušni aparati. Razlika med zavarovanjem slušnega aparata in garancijo je v tem, da slednja vključuje samo proizvodne in materialne napake. Škoda, ki jo povzroči nepravilno zdravljenje ali popravilo nepooblaščenih oseb, ne spada pod garancijo.

V nasprotju s tem, odvisno od ravni, celo hude malomarnosti, namerne škode s strani tretjih oseb in dodatki pokriva škodo. Druga razlika se nanaša na omejeno trajanje garancije: za nekatere proizvajalce, na primer oticon , phonak , Starkey in ​​odmev po 5 letih, v drugih po dveh letih. Po poteku tega obdobja tveganje za finančno breme v primeru škode ogroža. Z zavarovanjem je vaš slušni aparat pokrit v celotnem obdobju dobave 6 let.

zavarovanje slušnega apara: Zakaj je smiselno

Številne nevarnosti, ki so jih njihovi dragoceni slušni aparati izpostavljeni dnevnim, še posebej po poteku garancije, se priporočajo. Ne glede na to, kako previdnost je, se lahko malo tehnološke čudeže nenehno zgodijo, čeprav stroški popravila niso nepomembni. Zavarovanje slušnega apara zajema široko paleto možne škode in tako daje optimalno varnost, kar v primeru škode ne povzroči nepredvidljivo finančno breme.

Z zaščito pred izgubo je vaša naprava zaščitena v primeru izgube in tatvine, udobje ali popolna zaščita vam ponuja dodatne prednosti. Še posebej omembe vredno je pokritost poškodb vlage, na primer zaradi znoja. Prav tako se vam ni treba nositi prek lastne malomarnosti ali tretjih oseb.

Izračunajte tarife & gt;

zavarovanje slušnega apara: za katero je smiselno

Načeloma je zavarovanje slušnega aparata smiselno za vsakogar, ki se želi pripraviti na škodo, saj tukaj ne velja zavarovanje gospodinjstev. Ne glede na to, kako previdno ravnate s svojimi napravami, vas je izjemno težko zaščititi pred tatvino ali škodo tretjih oseb. Zlasti pri slušnih aparatov , katerih proizvajalci ponujajo precej kratko jamstvo ali ki so še posebej kakovostne, finančna varnost v obliki zavarovanja.

zavarovanje slušnega apara: to bi moralo vključevati

Odvisno od ravni zaščite bi moralo zavarovanje slušnega aparata vsaj kritje ali krajo/rop (zaščita pred izgubo). Vendar pa je priporočljivo, če poškodbe vlage, poškodbe dodatkov ali z obratovalnimi napakami, pa tudi namerna škoda, ki jo povzročajo tretje osebe, padejo pod zaščito (zaščita udobja). Da bi zaokrožili zavarovalnico, zagotavljanje hude malomarnosti in na novo povračilo v prvih treh letih ponuja popolno svobodo skrbi (popolna zaščita).

Poleg obsega zavarovanja slušnega apara je še posebej ključnega pomena reaktivnost zavarovalnega sponzorja. V primeru škode je treba poleg slušnih aparatov sama na vseh otoplastiken razširjen. Na splošno je preglednost storitev, pogojev in cen znak resnega zavarovanja.

zavarovanje slušnega aparata: stroški

Stroški za zavarovanje slušnega aparata so posledica nove cene vašega slušnega aparata in želenega mandata.

Zaščita izgube se začne po ceni naprave do 1000 EUR pri 21,95 EUR (letno), v stopnji v 3 letih pa je skupno 62,95 EUR (20,98 EUR na leto) za celotno obdobje, v cenovnem razredu je v cenovnem razredu 105 €, 95 € (17,66 € na leto) 6 let. Lahko ugotovite vse nadaljnje cene.

Izračunajte tarife & gt;

Ker zaščita udobja zajema večjo širino škode, se cene začnejo pri 25,95 EUR na leto ali 73,95 EUR do 3 leta (24,65 EUR na leto) ali 124,95 EUR do 6 let (20,83 EUR na leto). Za dražje slušne aparate boste našli cene v naslednjem pregledu.

Izračunajte tarife & gt;

Najobsežnejša svoboda skrbi nudi popolno zaščito. Tu ste cena v najnižji kategoriji po 33,45 EUR na leto ali 94,95 EUR do 3 leta (31,65 EUR na leto) ali 161,95 EUR na 6 let (26,99 EUR na leto). V naslednjem pregledu boste našli nadaljnje cenovne usmeritve.

Izračunajte tarife & gt;