Telefon mit Bluetooth für Hörgeräte | MySecondEar

Telefon z Bluetooth za slušni aparati

ton festiciranja s funkcionalnostjo Bluetooth, uporabniki s slušnimi aparati ponujajo priročen način za klice, ne da bi morali odstraniti slušni aparat.

Zaradi povezave Bluetooth lahko slušni aparati lahko neposredno povežete z telefonski , kar pomeni, da je zvok pogovora neposredno premeščen na slušni aparat. To uporabniku omogoča, da med pogovorom nosi in uporablja slušni aparat brez potrebe po dodatnih slušalkah.

Na trgu je veliko različnih telefonov odlagališč s podporo Bluetooth, od katerih so bili mnogi posebej razviti za uporabnike s slušnimi aparati. Pri nakupu stacionarnega telefona z Bluetoothom pa je treba opozoriti, da niso vsi slušni aparati združljivi. Zato je priporočljivo zagotoviti, da je slušni aparat pred nakupom združljiv z želenim telefonom.

Skupno kamen s fiksnim modelom z uporabniki podpore Bluetooth s slušnimi aparati ponuja priročen in praktičen način za klice, ne da bi morali odstraniti slušni aparat. Ste dobra izbira za ljudi, ki pogosto kličejo in ne želite izgubiti slušnega aparata.