Der beste Hörgeräte Service - Nur bei MySecondEar

vsestranski brezskrbni paket: služba slušnega aparata pri Mysecondear

Vaše zadovoljstvo je naša najvišja pohvala in splošni cilj našega dela! Zato naša služba za vas ali vaši slušni aparati vključuje številne brezplačne ponudbe. V tem članku boste dobili pregled, na katere storitve se lahko zanesete na MyseCandear.

alt

30 dni pravic do vračanja

Kljub najboljšim nasvetom o pravi slušni aparati, to kaže le, ko nosite in testirate, ali je bila izbira pravzaprav prava. Če ugotovite, da vaš novi slušni aparat ne ustreza vsem vašim potrebam, nam ga lahko brezplačno pošljete v 30 dneh. Seveda denar dobite v celoti. Če ste na računu opravili nakup in poslali slušne aparate v 14 dneh, vaš račun ne bo zaračunan. Možna je tudi izmenjava novega slušnega aparata, stroški pošiljanja pa so masecindear. Zanje ni dodatnih stroškov!

Zdaj opravljate nezavezujoče poizvedbe & gt;

zajamčeno dobro zavarovano

Garancija za vaše slušne aparate običajno vključuje obdobje 2 leti, za poslušalce pa obstaja garancija za eno leto. Izjeme predstavljajo naprave iz Oticona, Starkeyja in Phonaka - tukaj lahko uživate v 5 -letni garanciji na napravi in ​​bateriji. Obstaja tudi možnost podaljšanja garancijskega obdobja za ceno 90 € na uho do 2 leti.

Kako dobro vzdržujete tudi slušni aparat, lahko tretje osebe povzročijo ali izguba pride do nepričakovanega in vodi do nepričakovanega finančnega stresa. Z zavarovanjem prek MyseCandear imate na izbiro 3 tarife za največjo prilagodljivost. Najmočnejše tarife pokrivajo tatvino, škodo, ki jo povzroči vlaga (vključno z znojem), namerne poškodbe in izgubo s samostojno. Če želite uživati ​​v popolni svobodi skrbi, Poleg običajne garancije razmislite o zavarovanju. Nadaljnje informacije o zavarovanju je mogoče najti tukaj .

.

.

servis za popravilo

Ko pride do garancijskega primera, MyseCandear brezplačno prevzame popravilo vašega slušnega aparata. Če želite ohraniti sluh, vam omogočite nadomestno napravo za obdobje popravila. To vam bo poslano po pošti. V paketu, ki se uporablja za ta namen, je povratni spodrsljaj, s katerim lahko pošljete napravo, ki jo bomo popravili. Po uspešnem popravilu se zamenjava nadomestne naprave in vaš slušni aparat poteka na enak način. To pomeni, da ni stroškov za pošiljanje in embalažo.

Če je prišlo do škode zunaj garancijskega obdobja, si dovolimo, da izračunamo naslednje:

  • Sprememba baterije: 49,00 €
  • Majhno popravilo (npr. Nadomestilo za optične napake): 59,00 €
  • večje popravilo (npr. Z okvarjenim procesorjem): 149,00 €

storitev na spletnem mestu

Od oddaljenih storitev vas vedno z veseljem pozdravljamo na eni od naših lokacij na kraju samem. Z veseljem bi lahko brezplačno prevzeli čiščenje in preverjanje vaših slušnih aparatov. Izvajamo tudi spremembo dežnika, filtrov in zvočnih cevi, pa tudi brezplačno obdelavo ušesnih kosov. Samo stroški za potrebne komponente (npr. Bivše mangenerje) ali za vašo krivdo kršite vi. Lahko nas pogledate in se naslonite v sproščeno vzdušje, medtem ko poskrbimo za vaš slušni aparat.

Zdaj opravljate nezavezujoče poizvedbe & gt;