Hörgeräte mit Android verbinden | MySecondEar

slušni aparat Android

slušni aparati za povezovanje z napravami Android je preprost in uporabnikom ponuja različne prednosti, vključno z možnostjo pretakanja zvočnih datotek neposredno iz vaše naprave Android in preprosto pritisnite na slušni aparat.

Priključite slušni aparati z Androidom

  1. Prepričajte se, da je vaša naprava Android aktivirala Bluetooth. To najdete v nastavitvah pod "brezžično in omrežje" ali "povezave".

  2. Vklopite slušni aparat. Videti bi morali biti v načinu združevanja.

  3. Odprite nastavitve v napravi Android in izberite "Bluetooth".

  4. Aktivirajte Bluetooth, če še ni aktiviran.

  5. Tapnite "naprave v bližini" ali "Najdi naprave", da iščete razpoložljive naprave Bluetooth.

  6. Izberite slušne aparate na seznamu razpoložljivih naprav. Za vzpostavitev povezave boste lahko vnesli kodo ali PIN.

  7. Takoj, ko je vzpostavljena povezava, je treba slušni aparat prikazati na seznamu povezanih naprav. Zdaj bi morali imeti možnost predvajanja glasbe ali druge zvočne vsebine prek slušnih aparatov.

  8. Pomembno je opozoriti, da slušni aparati z napravami Android morda ne bodo podprli vseh funkcij, ki so na voljo na napravah iPhone. Na primer, nekateri modeli slušnega aparata, ki so povezani z napravami Android, morda ne bodo ponudili možnosti klica z glasovnimi ukazi ali prejemanje obvestil iz nekaterih aplikacij. Zato je pomembno, da natančno preverite funkcije in omejitve slušnih aparatov, preden jih povežete z napravo Android.

    Če imate težave pri povezovanju slušnih aparatov z napravo Android, lahko poskusite odpraviti težavo. Najprej se prepričajte, da je vaša naprava Android na najnovejši posodobitvi programske opreme in da so vaši slušni aparati v celoti zaračunani. Če težava še naprej obstaja, lahko poskusite vklopiti in izklopiti svojo napravo za Android in slušne aparate, da ponastavite povezavo. Če težava še vedno ni odpravljena, bi bilo vredno kontaktirati proizvajalca slušnega aparata ali akustičnega akustika za slušni aparat, da dobite nadaljnjo podporo in pomoč.