ITE Hörgeräte: Was sind ITE Hörgeräte? | MySecondEar

ite slušni aparati: Kaj gre za slušni aparat?

ite pomeni slušni aparat "v ušesu" (v ušesu), to je slušnih aparatov, ki se nosijo neposredno v ušesu. Ti slušni aparati so bolj vidni kot drugi slušni aparati IM-ušesa, kot sta CIC ali IIC slušni aparati.

ite slušni aparat je sestavljen iz ohišja, ki je vstavljeno neposredno v uho, in zvočnika, ki krepi zvok. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah (hs = pol lupine, fs = polna lupina), da se zagotovi, da so primerni za vsako uho.

ite slušni aparati se pogosto uporabljajo za svetlobo do zmerne izgube sluha. Ena od pomanjkljivosti slušnih aparatov je, da morda niso tako močni kot drugi slušni aparati, zlasti s hudo izgubo sluha. Običajno so nekoliko dražji od drugih slušnih aparatov, ker jih je treba narediti posamično.

Če izberete ite slušni aparat, je pomembno, da ga prilagodite profesionalni strokovnjak za nego sluha. To se lahko ustreza slušni aparati z vašimi individualnimi potrebami in zagotovi, da sedi in deluje pravilno.

ite slušni aparati so dobra izbira za ljudi, ki iščejo rešitev v ušesu za izgubo sluha in dobro delujejo z rahlo do zmerno izgubo sluha. Vendar jih je treba prilagoditi strokovnjak za nego sluha, da se zagotovi, da pravilno sedijo in delajo.