Hörgeräte mit iPhone verbinden - Made for iPhone Hörgeräte (MfI)

Priključite slušni aparati z iPhone - narejeno za iPhone slušni aparati (MFI)

Slušni aparati, ki so narejeni za iphone (MFI), so slušni aparati, ki so bili posebej razviti za uporabo z Apple napravami in lahko vzpostavijo neposredno povezavo s temi napravami. Ti slušni aparati je mogoče povezati z iPhoni, iPadi in iPod dotike prek Bluetooth in tako ponujajo različne prednosti v primerjavi z običajnimi slušnimi aparati.

Ena glavnih prednosti slušnih aparatov MFI je možnost pretakanja zvoka neposredno iz povezanih naprav. To uporabnikom omogoča, da poslušajo glasbo, podcaste in druge zvočne vsebine brez dodatnih naprav in tudi kličejo s preprosto pritiskom na slušne aparate. Slušni aparati MFI ponujajo tudi možnost nadzora glasnosti in drugih nastavitev neposredno prek povezane naprave, kar je še posebej udobno, ko ste na poti.

Druga prednost slušnih aparatov MFI je integracija v aplikacijo Apple Health. Ta aplikacija uporabnikom omogoča, da zasledujejo in upravljajo z nastavitvami in informacijami slušnega aparata, kar olajša napredek in napredek pri uporabi slušnih aparatov.

MFI slušni aparati so prav tako še posebej uporabniku in enostavni za uporabo. Pogosto ponujajo preprost nadzor z enim gumbom, ki uporabnikom omogoča hiter dostop do najpomembnejših funkcij, na primer sprejemanje klicev ali preklop med različnimi zvočnimi viri.

Priključite slušni aparati z iPhone

  1. Prepričajte se, da je vaš iPhone na najnovejši posodobitvi programske opreme. Slušni aparati MFI običajno potrebujejo najnovejšo programsko opremo za pravilno delo.

  2. Ustvarite slušne aparate v nalaganju TUI in priključite nakladalni DUI z napajalnim omrežjem. Naj slušni aparati zaračunajo nekaj minut, tako da ste pripravljeni na povezavo.

  3. Odprite aplikacijo Nastavitve na svojem iPhoneu in tapnite "Bluetooth".

  4. Vklopite Bluetooth tako, da drsnik potisnete desno ob "Bluetooth".

  5. V nastavitvah izberite "Operativni pripomočki" in pojdite na "slušni aparati".

  6. Vklopljen gumb za povezavo nekaj sekund pritisnete na slušne aparate, da jih vstavite v način povezave. Slušni aparati naj bodo prikazani na seznamu razpoložljivih naprav Bluetooth.

  7. Tapnite ime svojih slušnih aparatov na seznamu, da vas povežete s svojim iPhoneom.

  8. Počakajte, da se vzpostavi povezava. Takoj, ko je vzpostavljena povezava, je treba na seznamu prikazati slušni aparati.

  9. Zdaj lahko prenašate glasbo, podcaste ali druge zvočne vsebine iz iPhone -a v slušni aparat, tako da na iPhone predvajate želeni zvok. Kličete lahko tudi s pritiskom na slušni aparati na gumbu za povezavo.

  10. Opomba: Morda boste morali kalibrirati slušni aparat s programom za prilagoditev slušnega aparata vašega sistema slušnega aparata, preden vas lahko povežete s svojim iPhoneom. Če želite pridobiti dodatne informacije, se obrnite

    Na splošno slušni aparati MFI ponujajo številne prednosti za uporabnike Apple naprav. Omogočajo pretakanje zvočnih datotek neposredno iz povezanih naprav, ponujajo preprost nadzor in integracijo v aplikacijo Apple Health in so enostavne za uporabo. Če uporabljate iPhone ali drugo napravo Apple in iščete slušne aparate, bi lahko bili slušni aparati MFI dobra izbira.