Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

slušni aparati v letalu

Uporaba slušnih aparatov na letalu je lahko za nekatere ljudi izziv. Glasni hrup motorja in razlika v tlaku v kabini sta lahko izziv. Vendar pa obstaja nekaj nasvetov in trikov, ki lahko pomagajo pri uporabi slušnega aparata v ravnini.

Najprej bi morali uporabniki slušnega aparata zagotoviti, da se vaš slušni aparat v celoti zaračuna, preden vstopite v letalo. Priporočljivo je tudi, da s seboj vzamete polnilnik ali nadomestne baterije, če se slušni aparat med letom odpove.

Med letom bi morali uporabniki slušnega aparata poskrbeti, da je vaš slušni aparat dobro seden in da je nadzor glasnosti nastavljen na ustrezen glasnost. Če je mogoče, bi morali uporabniki slušnega aparata poskusiti tudi sedež v bližini letala, saj je raven hrupa na tem območju običajno nižja.

Pomembno je tudi opozoriti, da se slušni aparati vpišejo v način letenja med poletom, ko zvok zvoka "post vaš varnostni pas". Vendar vam ni treba odstraniti ali izklopiti slušnih aparatov. Samo če nosite slušne sisteme, ki pošiljajo radijske signale, jih morate postaviti v način letenja - kot je to pri pametnih telefonih.

Na splošno obstajajo nekateri dejavniki, ki lahko vplivajo