Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

slušni aparati in proizvajalci slušnih aparatov iz Nemčije

Nemški slušni aparati so pomemben del nemške akustične industrije sluha in so v zadnjih letih pridobili dober ugled zaradi svoje kakovosti in tehnologije. V Nemčiji obstajajo proizvajalci slušnih aparatov, ki proizvajajo inovativne in močne naprave za zadovoljevanje potreb uporabnikov slušnega aparata.

Eden najbolj znanih nemških proizvajalcev slušnega aparata je Siemens. Podjetje je eden od pionirjev industrije Hearing Nepust in ponuja široko paleto slušnih aparatov, ki jih je mogoče prilagoditi različnim vrstam izgube sluha in stopnje. Slušni aparati Siemens so še posebej znani po svoji visoki kakovosti zvoka in intuitivnega delovanja. Leta 2015 so slušni aparati Siemens prodali skupini Sivantos. Vendar se tehnologija še danes uporablja s slušnimi aparati Signia.

Znani proizvajalec slušnega aparata iz Nemčije je tudi zvočna storitev. Sedež podjetja je v Löhneu, zdaj podjetje obstaja že več kot 40 let. Slušni aparati, ki jih prodaja to podjetje, so na voljo v več kot 30 državah po vsem svetu. Horst Peter Kühne je akustik in specialist za slušne sisteme. V poznih sedemdesetih letih je ustanovil svoje podjetje, ki je danes znano kot zvočna storitev. Ustanovil je zvočno službo, potem ko je izvedel veliko zanimivih dejstev o ugodnih slušnih aparatih v Ameriki, ki so bili nameščeni neposredno v uho. Nato se je vrnil v Nemčijo in ustanovil podjetje za avdio storitve. Zato se je v podjetju za ušesa specializiral za "v ušesih".

Omembe vredno je tudi podjetje Bernafon. V Švici ima svoj sedež, toda tovarna za slušni aparat v Bernafonu v Berlinu. Podjetje, ki je del Demantovega Holdinga, ponuja slušni aparat za vse vrste izgube sluha in stopnje in prinaša velik pomen razvoju inovativnih tehnologij. Slušni aparati Bernafon so še posebej znani po svoji kvalitativni in filigranski gradnji.

Če povzamemo, lahko rečemo, da ima Nemčija različne proizvajalce slušnega aparata, ki proizvajajo naprave z visoko kakovostjo. Ti proizvajalci ponujajo slušni aparat za vse vrste izgube sluha in diplome in nenehno razvijajo nove tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja prevoznikov slušnega aparata. Nekateri najbolj znani nemški proizvajalci slušnega aparata so Siemens in Audio Service. Vsi so si pridobili dober ugled s svojo kakovostjo in tehnologijo in pomagali Nemčiji, da postane pomembna lokacija za akustično industrijo sluha.