Alte Hörgeräte & Hörgerätebatterien entsorgen | MySecondEar

stari slušni aparat & amp; Odstranite baterije s slušnim aparatom

slušni aparati so pomembne naprave, ki mnogim ljudem pomagajo odpraviti ali izboljšati svojo šibkost sluha. Vendar pa so tudi elektronske naprave, ki jih je treba po koncu življenjske dobe pravilno odstraniti . V tem članku si bomo ogledali, kako odstraniti slušni aparat in akumulatorji in kakšne možnosti obstajajo.

Najprej je pomembno opozoriti, da slušni aparati in baterije s slušnim aparatom ne bi smeli preprosto odstraniti v smeti. Vsebujejo potencialno škodljive snovi, ki jih je treba pravilno reciklirati za zaščito okolja in zaščito virov. Sodobnejše baterije cinka in zraka se ne štejejo za nevarne, vendar kljub temu niso namenjene odstranjevanju gospodinjskih odpadkov.

Način za odstranjevanje slušnih aparatov je vrnitev k proizvajalcu ali prodajalcu. Številna podjetja so ustanovila programe za umik starih slušnih aparatov in jih podarila ali jih pravilno reciklirala. Če vrnete slušni aparati, se prepričajte, da so vse baterije odstranjene in da so poslane v varni prevozni posodi.

Druga možnost je dobava slušnih aparatov na zbirki za elektroniko . V mnogih občinah ali supermarketih obstajajo posebne zbiralne točke, kjer je mogoče izročiti stare elektronske naprave, vključno s slušnimi aparati. Te točke zbiranja zagotavljajo, da se naprave pravilno reciklirajo.

Obstajajo tudi organizacije , ki se namenijo zbirki in recikliranju slušnih aparatov . Primer tega je Hear Now , organizacija, ki zbira stare slušne aparate in jih odpušča ljudem v stiski, ki si ne morejo privoščiti dragih novih naprav.

Povzetek naslednje:

Slušne aparate in baterije slušnega aparata pravilno pomagajo zaščititi okolje in zaščititi okolje. Obstaja veliko načinov za odstranjevanje starih slušnih aparatov, na primer vrnitev proizvajalcu ali prodajalcu, dostava na zbirnem mestu za elektroniko ali predajo organizaciji, ki je namenjena zbiranju in recikliranju slušnih aparatov. Prepričajte se, da so vse baterije odstranjene in so slušni aparati varno zapakirani, preden jih odstranite.