Hörgerät Rückkopplung - Hörgeräte pfeifen und piepen | MySecondEar

povratne informacije - cevi in ​​pisk

S slušnim aparatom je naprava, ki se uporablja za pomoč ljudem z izgubo sluha z ojačitvijo zvočnih valov in pretvorbo v električne signale, ki jih uho lahko zazna.

midoub (žvižganje, pisk) nastane, ko govornik slušnega apara ujame ojačan zvok in okrepi, kar vodi v neprijetno žvižganje v ušesu uporabnika. To se lahko zgodi z določenimi dejavnostmi, kot so klic ali nošenje slušalk.

Obstajajo različni načini, kako se izogniti povratnim informacijam v slušnih aparatih. Ena od možnosti je uporaba digitalnih slušnih aparatov, ki so opremljeni z naprednimi algoritmi za prepoznavanje in preprečevanje povratnih informacij. Druga možnost je uporaba sistemov zvočne cevi, ki zvok vodijo neposredno v uho, namesto da bi ga okrepili prek zvočnika.

Pomembno je opozoriti, da so povratne informacije v slušnih aparatih pogosta težava in da je pomembno, da napravo redno preverja strokovnjak

Na splošno so povratne informacije pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri uporabi slušnih aparatov, vendar zahvaljujoč napredni tehnologiji obstaja veliko načinov, kako se izogniti tej težavi in ​​omogočiti boljše izkušnje s poslušanjem.