Hansaton App: Hansaton Stream Hörgeräte App (iPhone & Android Kompatibilität)

Hansaton App: Aplikacija za slušni aparat Hansaton (iPhone & amp; združljivost Android)

Prenesite aplikacijo

v App Store: https: //apps.apple.com/

Prenesite aplikacijo

iz trgovine Google Play: https://play.google.com/

Aplikacija Hansaton Stream je aplikacija, ki je bila posebej razvita za ljudi, ki uporabljajo slušni aparat Hansaton. S to aplikacijo lahko uporabniki enostavno in priročno upravljajo s svojim pametnim telefonom.

Ena najpomembnejših lastnosti aplikacije Hansaton Stream je možnost spreminjanja glasnosti in zvočnih nastavitev slušnih aparatov. To je lahko še posebej koristno, če ste v različnih okoljih in želite prilagoditi glasnost, da dosežete najboljše možne zmogljivosti sluha.

Poleg tega aplikacija Hansaton Stream ponuja tudi dostop do različnih zvočnih programov, ki so bili posebej razviti za nekatere slušne situacije. Uporabniki lahko na primer izberejo zvočni program, ki je primeren za poslušanje glasbe, ali drugega, ki je optimiziran za poslušanje v glasnih okoljih.

Druga uporabna funkcija aplikacije Hansaton Stream je možnost spremljanja in zasledovanja ravni baterije slušnih aparatov. Na ta način lahko uporabniki zagotovijo, da se njihovi slušni aparati vedno zaračunajo in da razmišljajo o tem, da bi jih napolnili pravočasno, preden je baterija prazna.

Na splošno aplikacija Hansaton Stream ponuja številne koristne funkcije, ki pomagajo, da lahko uporabniki slušnega aparata enostavno in priročno upravljajo in nadzorujejo svoje slušne aparate. Na voljo je brezplačno za naprave iOS in Android in ga je mogoče prenesti iz trgovine App Store ali Google Play Store.

Hansaton Connect / Painting Heard Aids

  1. Tapnite nastavitve
  2. Na začetnem zaslonu vaše naprave
  3. Tapnite simbol Bluetooth v meniju Nastavitve.
  4. Tapnite drsnik, da aktivirate Bluetooth.
  5. Odprite predal za baterijo 5 sekund in ga nato znova zaprite ali vklopite slušne aparate in nazaj, ko imate ponovno polnjenje slušnih aparatov.
  6. Po nekaj sekundah se na seznamu razpoložljivih naprav prikaže ime vašega slušnega aparata.
  7. Izberite slušni aparat s seznama naprav z aktiviranim Bluetooth.
  8. Signalni ton slušnega aparata potrjuje uspešno združevanje.
  9. združljivost Hansaton

    Združljivost slušnega aparata

    Aplikacija Hansaton Stream je združljiva samo s slušnimi aparati s povezavo Bluetooth

    • Sound Stratos
    • Jazz stratos
    • Premagajte stratos
    • zvok xc pro
    • Jazz XC Pro
    • Jam XC Pro

    Nekatere funkcionalnosti so specifične za napravo.

    v ušesu modeli, ki nimajo brezžične funkcije 2,4 GHz.

    Združljivost pametnih telefonov

    Aplikacijo Hansaton Stream lahko uporabite na pametnih telefonih z nizko energijo Bluetooth z nizko energijo (BT-LE) z iOS iz različice 14.0.

    Aplikacijo Hansaton Stream lahko uporabite na napravah GMS (Google Mobile Services)-Android naprav, ki Bluetooth 4.2 in Android OS 7.0 ali novejša uporaba.