Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

Apple slušni aparati

Apple je dobro znano tehnološko podjetje, ki poleg pametnih telefonov, računalnikov in drugih elektronskih naprav ponuja tudi AirPods. Apple "AirPods Pro" so brezžične slušalke v ušesih, ki jih je mogoče povezati z iPhone ali drugimi napravami Apple prek Bluetooth. Med drugim ponuja nastavitve AirPods Pro, ki so znane tudi iz klasičnih slušnih aparatov. Toda, ali Apple res vstopi na trg slušnega aparata in nadomesti medicinske slušne aparate Apple AirPods? Na to vprašanje želimo odgovoriti v tem članku.

Ena od posebnosti Apple slušalk je njihova zasnova. So majhni in kompaktni in jih je mogoče udobno prevažati v ušesu. So tudi vodilne v vodi in jih je zato lahko nosite tudi na prostem med športom ali drugimi dejavnostmi.

Apple slušalke ponujajo tudi odlično kakovost zvoka. Imajo aktivno zatiranje hrupa, hrup v ozadju je zmanjšal in izboljšal zvok glasbe in druge zvočne vsebine. Ponujajo tudi možnost prilagajanja zvoka in ga prilagajajo posameznim preferencam uporabnika.

Slušalke Apple so tudi zelo udobne za uporabo. Preprosto vas lahko nadzirate z glasom ali prek operacijskih tipk na slušalkah . Imajo tudi integriran glasovni nadzor, ki uporabniku omogoča klice, nadzor glasbe ali pošiljanje sporočil, ne da bi se dotaknil iPhone.

Uporaba AirPods kot slušnih aparatov

Nastavitve za uporabo AirPods je mogoče prilagoditi posameznim slušnim uspešnostjo, da ustvarite prilagojeno izkušnjo poslušanja. Za konfiguracijo lahko avdiogram, ustvarjen vnaprej, napajate v Apple -ovo zdravstveno aplikacijo. Nastavitve AirPods so nato prilagojene potrebam, zabeleženim v avdiogramu.

Zamenjajte medicinske slušne aparate AirPoda?

Zdaj vprašanje še vedno postavlja medicinske slušne aparate Apple Airpods?

Zaključek lahko jasno rečemo: AirPods ni slušni aparat in ne morejo nadomestiti medicinskih izdelkov. Ker se večina težav s sluhom pojavlja na območju visoke frekvence, je pomanjkanje okrepitve na tem območju še posebej problematično. Poleg tega težje izgube sluha ni mogoče obravnavati s slušalkami, ki so v glavnem narejene za poslušanje glasbe.

V primeru rahle izgube sluha se lahko AirPods v vsakdanjem življenju razbremeni, vendar omejeno udobje in življenjska doba baterije govori proti uporabi kot vsakdanjega poslušalca. Vendar je funkcija hrupa v ozadju, ki jo lahko uporabimo za kompenzacijo tinitusa, še posebej pozitivna