Pretekte digitalne daljinske prilagoditve

Teleaudiologija je za vas najbolj priročen način. Za to je potrebnih le nekaj korakov:

 1. Svetujemo vam po telefonu in iščete popolne slušne aparate za vaše zahteve in proračun na našem spletnem mestu.
 2. Če je na voljo, nam pošljite kopijo trenutnega preskusa sluha od vas, bodisi po objavi bodisi priročno kot skeniranje po e -pošti.
 3. Naši strokovnjaki za avdiologijo ustavijo slušne aparate za vašo krivuljo poslušanja in naprave vam bomo poslali po objavi.
 4. Naložite aplikacijo od proizvajalca slušnih aparatov in jih povežete s pametnim telefonom. Je zelo enostavno in razložili bomo, kako deluje.
 5. Dogovorite se za daljinsko prilagoditev z enim od naših prvakov za oskrbo sluha. Na sestanku boste na zaslonu pametnega telefona videli akustičnega sluha in delili svoje poslušalne vtise. Slušni aparati postavi v skladu z vašimi potrebami med pogovorom - kot da ste osebno sedeli skupaj.
 6. Obiščete nas lahko tudi v enem od naših podružnic v vaši regiji. Ob tej priložnosti lahko po potrebi vzamemo tudi ušesa, da lahko izdelamo potne potne liste po meri. Z našo sodobno opremo na kraju samem lahko izvedemo tudi strokovni test sluha, če še nihče ni na voljo.
 7. Prilagoditev praproti - lahko tudi jaz?

  Če imate internetno povezavo in združljiv pametni telefon, je odgovor zelo jasen: da! V bistvu se daljinska prilagoditev razlikuje le od izvajanja na mestu, da vaš strokovnjak za sluh ni v običajni razdalji od 1 do 2 metra. Kljub temu je osebni pogovor, ki ponuja možnost neposrednih povratnih informacij in postavljanja vprašanj.

  Prednosti oddaljene prilagoditve

  Prilagoditev z daleč najprej zveni nepredstavljivo za številne uporabnike slušnega aparata. Kvalitativne pomanjkljivosti ali potrebe po tehničnem znanju se bojijo. Nasprotno: digitalna daljinska prilagoditev je tehnično enakovredna, zahteva le osnovno ravnanje z vašim pametnim telefonom in ponuja tudi celo vrsto prednosti v primerjavi s prilagoditvijo na mestu:

  1. Če je potrebno, lahko slušni aparat vedno znova in znova prilagodiš v obdobju 6 let, ne da bi morali iti v posebno trgovino. Na primer, to je lahko smiselno, če se vaš sluh spremeni.
  2. Če obstajajo različne situacije, v katerih bi radi bolje razumeli, lahko na različnih lokacijah prilagodimo skupaj. Na primer, od učiteljev smo postavili slušni aparati, medtem ko smo stali v učilnici pred njihovim razredom. Ali pa preklopimo na mizo vaših tedenskih rednih ali pri gledanju televizije z družino ali ali ali ... možnosti so neomejene. Edini pogoj je delujoč dostop do interneta.
  3. Če ste na dopustu ali potujete in imate težave s slušnimi aparati, vam lahko pomagamo tudi na poti.
  4. Corona nas je naučila, da včasih ni mogoče osebnega stika. To je lahko tudi, če ste bolni in želite hkrati optimizirati svoje slušno situacijo. Zahvaljujoč teleadiologiji je to mogoče v vsaki situaciji!
  5. Kako rezerviram daljinsko nastavitev?

   Prilagoditve praprot lahko najdete kadar koli tukaj

   Na koncu vsakega sestanka lahko s svojim strokovnjakom za sluh lahko nadaljujete z datumom, da zagotovite dolgoročno podporo.

   Vabljeni tudi, da nas obiščete v eni od naših trgovin!

   Če bi se raje oddahnili na kraju samem, se kadar koli dogovorite za sestanek v naših podružnicah.

   Na naslednjih lokacijah bi vas z veseljem sprejeli: