"Najčistejša oblika norosti je, da pustite vse hkrati in upajo, da se bo kaj spremenilo." - Albert Einstein

Z MyseCandear smo pionirji tehnološke revolucije in vzgajamo akustiko slušnega aparata na novo raven. Smo vodilni strokovnjak za digitalno oskrbo v Nemčiji s fokusom teleaudiolog "> slušni aparat Skoraj vse poteka po internetu. Kot rezultat, vam ponujamo posebno poceni cene in najugodnejši način za poslušanje.

Naš recept za uspeh: tradicionalno zdravstveno trgovino združujemo z najnovejšimi tehnologijami. Naši certificirani prvaki slušnega aparata naredijo svoj slušni aparat optimalno za sluh, medtem ko so doma udobni na kavču. Vse, kar potrebujete, je pametni telefon z internetno povezavo. Oprema je zelo preprosta in naši telefonski svetovalci so na vaši strani z vsakim korakom.

Obiščite nas lahko tudi kadar koli v enem od naših podružnic . Po želji bomo z veseljem vzeli vtise iz vaših slušalk ob tej priložnosti in izdelali potne potne liste po meri za vas. Odvisno od izgube sluha lahko ponudi akustične prednosti.

Ideja za MyseCondear izvira iz nosilcev slušnega aparata Niklas Spichalsky: Pogosto se je preselil in imel težave pri iskanju dobrih strokovnjakov za oskrbo v novem kraju prebivališča. Prav tako se je boril z ne -transparentnostjo trga in prekomernimi cenami slušnih sistemov. Zato je skupaj z Julianom Stechertom ustanovil MyseCondear in naš skupni cilj: Sledimo viziji poštene, pregledne ponudbe, zaradi katere je dobro sluh za vse.