Samsung Smartphone Hörgerätekompatibel | MySecondEar

SAMSUNG SMARTPHORCI Združljiv

Samsung je dobro znan proizvajalec pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih elektronskih naprav. Številne naprave Samsung so združljive tudi s slušnimi pripomočki, kar pomeni, da jih je mogoče povezati s slušnimi aparati, da izboljšajo delovanje sluha z izgubo sluha.

Ena od posebnosti Samsung naprav, ki so združljive s slušnimi aparati, je njihova sposobnost, da neposredno povežejo slušne aparate prek Bluetooth. To uporabniku omogoča prenos glasbe, videoposnetkov in drugih zvočnih vsebin neposredno iz svoje naprave Samsung v svoje slušne aparate.

Kateri pametni telefoni Samsung so združljivi?

Kateri pametni telefoni Samsung so združljivi s slušnimi aparati, so v celoti odvisni od proizvajalca. O aplikacijah posameznih proizvajalcev smo že napisali posebne članke. Tam boste našli tudi seznam vseh pametnih telefonov, združljivih s Samsungom. Več informacij najdete tukaj:

Samsung naprave, ki so združljive s slušnimi aparati, ponujajo tudi številne možnosti nastavitve, ki uporabniku omogočajo, da slušni aparat prilagodi svojim individualnim potrebam. To vključuje nastavitev glasnosti, prilagajanje zvoka na posamezne nastavitve uporabnika in možnost zmanjšanja hrupa v ozadju.

Druga posebnost Samsung naprav, ki so združljive s slušnimi aparati, je njihova podpora za nadzor glasu. To uporabniku omogoča, da kliče, nadzoruje glasbo in pošilja sporočila s preprosto uporabo njegovega glasu. To je lahko še posebej koristno, če mora uporabnik osvoboditi roke, da opravlja druge naloge

slušni aparati Priključite se s pametnimi telefoni Samsung

združevanje o "povezanih napravah"

 1. Odprite aplikacijo Nastavitve v svoji napravi.
 2. Tapnite "Priključene naprave" in nato "združite novo napravo".
 3. Na seznamu razpoložljivih naprav izberite slušni aparat.
 4. Če imate več slušnih aparatov: Počakajte na prvi slušni aparat in nato tapnite drugi slušni aparat na seznamu razpoložljivih naprav. Ko sta oba povezana, je stanje "aktivno, levo in desno".
 5. Če želite spremeniti nastavitve, tapnite nastavitve "Nastavitve" poleg imena slušnega aparata.
 6. združevanje o "slušnih aparatih"

  Pomembno: Naslednja metoda najbolje deluje pri slušnih aparatih, združljivih z ASHA.

  1. Odprite aplikacijo "Nastavitve" v svoji napravi.
  2. Tapnite "aids" in nato na "slušni aparati".
  3. Dotaknite se naslednjega in nato seznanite z novo napravo.
  4. Na seznamu razpoložljivih naprav izberite slušni aparat. Slušni aparat mora biti v načinu sklopke. Če imate več slušnih aparatov, počakajte, da se prvi slušni aparat združi, nato pa tapnite drugi slušni aparat na seznamu razpoložljivih naprav. Ko sta oba povezana, je v stanju prikazano sporočilo, kot je "aktivno, levo in desno".
  5. Fazit

   Na splošno Samsung naprave, ki so združljive s slušnimi aparati, ponujajo odličen način za izboljšanje delovanja sluha ljudi z izgubo sluha. Uporabniku omogočajo, da prenese glasbo in druge zvočne vsebine neposredno iz njegove naprave Samsung na njegove slušne aparate in tudi ponudijo številne možnosti nastavitve za prilagoditev slušnih aparatov svojim individualnim potrebam. Podpirajo tudi glasovno nadzor, zaradi česar je praktična izbira za vsakodnevno uporabo.