Hörgeräte lauter stellen: So geht es!

slušni aparati so glasni: tako deluje!

Sodobni slušni aparati običajno samodejno prilagodijo svojo glasnost. Tihi toni so bolj okrepljeni, da bi bili bolj slišni. Vendar lahko ročno nastavite tudi obseg svojih slušnih aparatov , da jih optimalno prilagodite svojim željam. Za to obstajajo različne možnosti:

z "oprijem za ušesom"

O samem slušnem aparatu je običajno nadzor glasnosti v obliki gumba ali cog . Glede na posebne nastavitve, ki jih je vaš akustik naredil za vas, se gumbi programirajo ob glasnosti ali programu. Vaš akustik bo razpravljal o tem, kateri gumbi na vaših slušnih aparatih za prilagoditev glasnosti.

Klasično Povečajte glasnost s pritiskom na nadzor glasnosti na vrhu ali obračanjem kolesa navzgor. Za boljšo stabilizacijo je priporočljivo uporabiti slušni aparat s palcem in uporabiti kazalec za nadzor glasnosti . V večini primerov spremembo glasnosti spremlja signalni ton, ki postane tudi tišje ali glasnejše. Ko je dosežena najvišja raven, to kaže neprekinjen ton.

z daljinskim upravljalnikom

Dandanes je velik del dobro znanih proizvajalcev daljinski upravljalnik Ponudbe, s katerimi lahko spremenijo nastavitve svojih slušnih aparatov. Poleg spremembe programa lahko regulirate tudi s pritiskom gumba . Daljinski upravljalniki so jasno označeni z "+" in "-", pri čemer se "+" uporablja za povečanje volumna .

s pametnim telefonom

Druga možnost za nastavitev glasnosti aplikacije ustreznega proizvajalca slušnega aparata za pametni telefon. Pri teh lahko spremembe v volumnu spremenijo drsniki ali tap . Ta možnost je še posebej primerna za tehnologijo -Savvy, saj v obliki daljinskega upravljalnika ni treba nositi dodatne naprave.

Opomba : Upoštevajte, da se nastavitve glasnosti ponastavijo pri spreminjanju programa ali vklopu in vklopu slušnih pripomočkov.