Hörberatung & Hörgeräte Beratung | MySecondEar

Če sumite na zmanjšanje sluha ali ste že prepričani, da potrebujete slušni aparat, v vsakem primeru uporabite strokovni nasvet za sluh . Vendar pa se lahko množica različnih modelov, funkcij in modelov na raznolikem trgu slušnega aparata pritoži iz izbirnega postopka. Ker se ne pojavlja samo vprašanje tehnično in optično želenih lastnosti, ampak tudi cene in donacije za zdravstveno zavarovanje .

Kljub temu - ali celo zaradi svoje zapletenosti - je izbirni postopek največjega pomena, saj lahko ustrezen slušni aparat močno vpliva na vašo socialno in poklicno udeležbo ter na vašo kakovost življenja . Vendar je pogosto bolj zapleteno, kot se pričakuje, da določi vaše lastne potrebe. Strokovni nasveti za poslušanje vas spremljajo že od začetka skozi postopek analize potreb, izbire, preskušanja in prilagajanja ponudbi strukture in pregledu v skrajnem svetem slušnem aparatu. Torej lahko kadar koli veste v specialističnih rokah , da lahko podprete na poti do nove kakovosti sluha.

Zdaj se obrnite na & gt;

Izbira slušnega apara je tako individualna kot vi!

Vaše potrebe po sluhu so tako individualne kot vaš prstni odtis. Osebni dejavniki, kot so socialna integracija, tehnična trditev, optične preference in stopnja okvare sluha, igrajo odločilno vlogo pri izbirnem postopku. Zato je torej bistvenega pomena individualnost v nasvetu za sluh izbrati slušni aparat! Šele ko so vaše osebne zahteve in želje odgovorne, lahko slušni aparati optimalno opravijo svoje delo. S strokovnim strokovnim znanjem in medosebno občutljivostjo vaš slušni svetovalec razmišlja o vseh dejavnikih, da bi jih svetoval v ciljni in osebno

nasvet za sluh & amp; Nasvet za slušni aparat kot osnova za izbiro slušnega aparata

V prvem koraku nasvetov za sluh se vse vrti okoli vaših potreb po sluhu, situaciji sluha in pričakovanj, da zagotovite zgoraj opisano individualnost. V ta namen je zabeleženo vaše poslušalno okolje : Ali pogosto ostajate v glasnih okoljih? Ali se veliko ukvarjate s športom? Kako je zasnovana vaša profesionalna in socialna integracija? Osebna pričakovanja Vprašajo se tudi: na katerih področjih je za vas še posebej pomemben slušni aparat? Ali nameravate poslušati glasbo z njim? Na podlagi informacij je ustvarjen vaš individualni profil sluha , kar je osnova nadaljnjih nasvetov za sluh.

Tudi na mestu, poslušanju in jezikovnih testih se izvajajo kot del analize sluha in vključeni v nasvete, tako da je tudi ponudba, prilagojena vašim slušnim potrebam. Kot dodaten vidik anatomija ušes tvori merilo, ki ga je treba upoštevati v izbirnem postopku. Če je ustvarjen vaš obsežen profil sluha, vaš svetovalec za poslušanje priporoča, da za svoje zahteve, potrebe in cene. Na koncu ste seveda izbrano telo, ki odloča, katero napravo želite preizkusiti v preskusni fazi.

Zdaj se obrnite na & gt;

Kako lahko vidite dobre nasvete za poslušanje?

Samo nasvet za sluh ne zagotavlja izbire za ustrezne slušne aparate. Namesto tega so odvisne tehnične in medosebne lastnosti svetovalca za zaslišanje. Za naslednje lastnosti je značilen dober svetovalec za poslušanje:

  • Celovita Profesionalna kompetenca
  • Medosebna empatija
  • Iskrenost in preglednost glede idej o cenah in modelih

Poleg tega bi moralo biti dovolj časa za izpiti in razprave, da bi na koncu odgovorni za potrebno individualnost in da bi lahko dali ustrezne predloge glede njihove izbire slušnega aparata.

nasvet za zaslišanje - kaj potem?

Po nasvetu za zaslišanje sledi preskusni prevoznik in končna izbira vašega novega slušnega aparata. Pomembno je, da čim bolj nosite slušne aparate, da postopoma beležimo želeni uspeh sluha. Če se pojavijo težave, vprašanja ali podobno, se ne oklevajte in se posvetujte z akustičnim slušnim aparatom. Razjasnimo ne le akustične pomisleke, ampak tudi kozmetične želje ali izboljšave v nosilnem sistemu.

Zdaj se obrnite na & gt;

nasvet zunaj poslušanja

Svetovalec za sluh je tudi pristojen z vami, ki presega oskrbo slušnih aparatov. O drugih temah o poslušanju, dodatki za vaš slušni aparat, tinitus, zaščito pred sluhom in ukvarjanje s poslušanjem počivate v vsakdanjem življenju, se lahko dobite enako profesionalno.

nasvet za zaslišanje na MyseCandear

Poleg odlične profesionalne usposobljenosti, profesionalnosti in medosebne občutljivosti se brezplačni nasveti za sluh pri MyseCandear prepričajo predvsem s svojo prožnostjo in preglednostjo . Vaše prednosti se začnejo z nami pred posvetovanjem: prek našega YouTube kanala lahko obsežno izveste o vseh temah o poslušanju in posebnih slušnih aparatih, lastnostih in cenah. Za nasvete sami imate možnost, da po telefonu uporabite posvetovanje o poslušanju, da si prihranite potovanja in čas ter da boste popolnoma ne glede na lokacijo. Lahko pa kadar koli pozdravljamo v eni od naših specializiranih trgovin.

Največja razlika pri običajni akustiki sluha pa je popolna preglednost. MyseCandear vam ponuja priložnost, da primerjate cene in funkcije , da osebno najdete najboljšo slušno rešitev. Preglednost se ne začne tik pred začetkom nakupa, ampak od začetka poti skupaj z nami. V skladu s tem je mogoče nekatere slušne aparate izključiti neposredno zaradi cenovnega okvira, ki ste ga opredelili, in svoj čas lahko smiselno uporabite za vzorec dejansko zadevnega!

Zdaj se obrnite na & gt;

Rezervirajte nasvete za sluh pri MyseCandear

Imenovanje za profesionalno, telefonsko posvetovanje pri MyScondear, zlahka Rezervirajte tukaj na spletu. Po posvetovanju po telefonu (030 31193965) ali e -pošti ( hello@mysecondear.de ), lahko se sestanke opravijo tudi na spletnem mestu.